Jamuan Akhir Tahun 5 dan Tahun 6


Salam sejahtera semua.

Cukup lama tak update blog skkgb ni. Dah hampir setahun. Hampir2 lupa juga macam mana cara nak masukkan entry ke dalam blog. Hehe inilah penangan FB yang muncul dan menawan hati dan perasaan semua orang. Tapi memang betul, dengan menggunakan FB agak mudah nak bina dan kendalikan laman maya utk organisasi kita.

Walau macam mana pun masing-masing ada kelebihan dan kekurangannya. Azam saya pada 2013 nanti insyallah blog ini akan dikemaskini dengan lebih kerap lagi.

Post pertama untuk 2012 ialah jamuan akhir Tahun 5 dan 6. Antara peristiwa yg sempat dirakamkan adalah seperti di bawah.Image

Image

Laksa Siam…

Image

Image

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: