KEPUTUSAN PENUH UPSR 2011


UPSR 2011

 

5 Responses to “KEPUTUSAN PENUH UPSR 2011”

  1. Bebudak tahun 1 br dlm proses penyesuaian suasana belajar, tetiba cikgu dh buat unjian pengasingan kelas. Sekurang2nya tunggu lah sehingga bulan mac. Rasanya mcm satu tindakan yg kurang tepat…

  2. siti aisyah izzlina Says:

    cye rse x slh pon cikgu nk wat camne,lg pon ape yg cikgu wat teu btul,mreka nk mendidik kiter spya menjadi org yang berguna,kdg2 cye rse nk dok skolah rendah smula,sbab skolah teu best,,..cikgu smua baik2.lau bleh cye nk jumpa cikgu skkgb smula,lau lah die wat majlis pertemuan x-student kg bahru 2011 of course smua org akan dtg.,kcuali org teu daah pindah…tpi cye arap korang smua x kan lupekan cye yer….mne lah thu ble korang dah jadi pandai kan mesti korang akan lope kan cye nie..x pelah mungkin smpai cni jer kot…

  3. siti aisyah izzlina Says:

    cye arap murid thun 2012 nie x kan buat cikgu kcewa..do the best.,biar kls gemilang tpi biar dpt 5A,dpt 4A pon jdilah asalkan ade A,buktikan x semestinya kite kls gemilang,klas yang tercorok tpi lau kite berusaha pasti akan mndapat kputusan yang lbih baik drpd kls lain,:p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: